onsdag den 12. november 2014

SORTSUPEREGO #9 - PÆÆÆNE BØGER

Ak og ve. I denne omgang bliver det en Sort Soloego. Michella skriver eksamen og havde ikke tid til at lege.


Så jeg prøvede at lave en videoblog helt alene. Det viste sig bestemt ikke fungere. Nogen af gangene ... det er bare ikke sjovt at sidde og trække fra et glas uden Michella.

Denne gang bliver det så altså en billedserie. Og den er lidt underlig, fordi jeg skal bruge en hånd til at trykke, så den tager billedet.

Først har vi den bog jeg læste til børnebogsudfordringen!

Jeg overvejede at læse Snøvsen, som min søde roomie så venligt lånte mig.


Meeen ... den har jeg jo læst. For længe siden ganske vist, men dog læst og nu har vi jo allerede haft en udfordring med en nostalgisk bog, så jeg måtte jo lige ryste posen lidt og her var det så, at jeg fik den geniale idé, at jeg da skulle udnytte udfordringen til at få læst Timmy Taber!


Det er - hvis jeg nu selv skal sige det - en af de bedste idéer jeg har fået i denne uge. For fanden, hvor var den sjov. Den handler om Timmy Taber, som har sit eget detektivbureau sammen med sin dårlige/gode ven, der tilfældigvis er en isbjørn der er vild med kyllingenuggets. Jeg er ikke helt sikker på at den er skrevet til børn. Jeg tror den er skrevet til mig. Den er lidt Wimpy Kid-ish, men bedre.
Super fed børnebog!

Og så til denne uges splinternye udfordring direkte fra glasset:Jeg åbner munden på billeder for den dramatiske effekt.

VIS DINE PÆNE BØGER

Det er virkelig en god en! Så skal der bookporn på bloggen - jeg håber ekstra meget i denne omgang at I vil bruge hashtagget #sortsuperego og vise jeres bogskatte frem rundt omkring - det kan man bare aldrig få nok af!

Jeg håber flere har haft glæde af en god børnebog og at se nogle pæne bøger. Sortsuperego har forhåbentligt også Michella tilbage om 14 dage!

10 kommentarer:

 1. Åh, en skæg post - du/I får mig altid til at grine :-) Timmy Taber lyder skøn! Glæder mig til at se på nogle pæne bøger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - det er jeg glad for at høre :D

   Også jeg!

   Slet
 2. Søde mus <3 :D
  Det er en god én af slagsen, glæder mig til at se alles smukke, smukke bøger, selvom det bliver farligt og dyrt!

  SvarSlet
 3. Hvor er det virkelig en fantastisk udfordring. Jeg glæder mig så meget til at se folks bidrag, og måske også selv at være med endnu engang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne være nizzle, hvis du ville være med! :D

   Slet
 4. 14 dage, baby <3 Du er god.

  SvarSlet
 5. Åh jeg glæder mig til at se smukke bøger – og til at vise et par frem. Åh.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har også lidt at vælge mellem :D

   Slet